Şehit Emrah Sapa Ortaokulu

Vizyon: Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerini sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan, günün teknolojisini kullanarak mesleki ve teknik eğitim ortamları hazırlayan, alanında tercih edilen kurum olmak

Başarılar: Okulumuzun 2015-2016 yılında devlet ve özel okullar arasında yapılan bilgi yarışmasında Başiskele ilçesinde birinci olmuştur. Okulumuz akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde ilçemizde ve ilimizde üst sıralarda yer almaktadır.

Saatler: 09.00-15.30
Isınma: Doğalgazlı brülör sistemi ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Bütün spor dallarına öğrencilerimiz yönlendirilmektedir. Veleybolda 4 defa il birinciliği ve kazanılmış ve ilimizi Marmara bölgesinde başarılı bir şekilde temsil etmiştir.
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak Bilim fuarına okulumuzda düzenli olarak yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Yetenek Kazandırma Projesi okulumuzda uygulanmaktadır. Sanat,müzik ve spor alanlarında öğrencilerimiz ücretsiz olarak ders çıkışında eğitim almaktadır.

WEB - https://sehitemrahsapaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Seymen Mah. Hacıbey Sok. No7 BAŞİSKELE / KOCAELİ

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Başiskele ilçesi Seymen Mahallesi Cuma sokak no:5 de eğitim -öğretime devam edilmektedir.

Adres - Seymen Mah. Hacıbey Sok. No7 BAŞİSKELE / KOCAELİ

Ulaşım Yalova -Bursa yolu üzerinde . Bahçecik otobüsleri ile gelinebilir.20 dakikada bir otobüs vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 7km ,İlçe merkezine 2km uzaklıktadır.